Erkeklerin hemen hepsi kaliteyi tercih eder. Alışılmışın dışında olsun ya da olmasın bazı seks pozisyonları onları adeta yatakta azgın bir boğaya dönüştürür. Yatakta kesinlikle rahat olmalı ve bakışların etkisini kullanmalısınız. Erkeği yatakta uçurmanın yollarından bazılarına değinelim.

Erkekler Cow Girl pozisyonunu çok severler. Kadının üzerinde olması ve hakim olması onları çıldırtır. Bu pozisyonda erkek kadının hemen her noktasına dokunabilir. Bu da onların tatmin olma duyusunu arttırır. Bu pozisyonda kadının yüz hareketleri mimikleri çok net görüldüğü için erkek bundan müthiş haz duyar.

Bir diğer püf nokta ise sakin ve acelesiz olmaktır. Yavaş yavaş öpmek erkeği çıldırtan hareketlerdendir. Vücuda ufak dil dokunuşlarında bulunmak erkeğin çok hoşuna gider. Ön sevişmenin uzun olması demek zevkin katlanması demektir. Aynı şekilde vajinanıza girebilme isteği inanılmaz artar. Giremediği her dakika daha şehvetli olur. O yüzden acele etmeyin ve tadını çıkartın.

Oral seks ’de erkekleri çıldırtan hareketlerdendir. Oral seks yaparken yavaş ve dil dokunuşları ile yaparsanız çok daha azdırırsınız. Bu eylem ne kadar uzun sürerse erkek o kadar rahatlar ve zevk alır. Erkeğin verdiği tepkiye göre yol haritanızı orada da belirleyebilirsiniz.

Erkeklerin en çok çıldırdığı bir seks yöntemi ise duşta sevişmektir. Duşa birlikte girildiğinde o suyun altında yapılan hareketler ve öpüşmeler cinsel doyumu en üst seviyeye çıkartıyor. Erkeği çıldırtmak için duşa sokmanız yeterli olacaktır.